FIXMAN MAIN PRODUCT SERIES

Introduce kita.

Ing taun 1995, Ningbo JJTools Company iki diadegaké dening Pak Jiang Gang Bao, karo ambisi kanggo mbangun china 'dhewe misuwur donya pribadi Hand account, Panjenenganipun paten idea kang anyar lan disebut iku FIXMAN.

Iku awal apa bakal dadi pemimpin industri alat Cina.

strategi wutah liwat disualekno lan inovasi wis buktiaken karo Sajarah unparalleled produk temonan. Dina FIXMAN Tools profesional perusahaan global karo stabil merek sing meri donya alat.

FIXMAN HOT PRODUCTS

  • FIXMAN HOT PRODUCTS
  • Baru
  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • linkedin