FIXMAN главен производ серија

Воведување на нас.

Во 1995 година, Ningbo JJTools Компанијата е основана од страна на г-дин Џијанг Gang Бао, со амбициозни да се изгради Кина сопствените светски познатиот бренд алати, Тој патентиран неговата нова идеја и го нарече FIXMAN.

Тоа беше почеток на она што ќе стане кинески лидери алатка индустрија.

Оваа стратегија на раст, преку стекнување и иновации е докажано со исклучителни историја на иновативни производи. Денес FIXMAN професионални алатки е глобална компанија со стабилна на брендови кои е завист на светот алатката.

FIXMAN топла производи

  Нови пристигнувања

   • Фејсбук
   • Твитер
   • YouTube
   • Скопје