FIXMAN MAIN PRODUCT SERIES

na prezantoj.

Në vitin 1995, Ningbo JJTools Kompania është themeluar nga Z. Jiang Gang Bao, me ambicioz për të ndërtuar të Kinës mjete dore markë e famshme botërore, ai patentuar idenë e tij të re dhe e quajti atë FIXMAN.

Kjo ishte fillimi i asaj që do të bëhej kineze udhëheqësit e industrisë mjet.

Kjo strategji e rritjes nëpërmjet blerjes dhe inovacionit ka qenë provuar me një histori të pashembullt të produkteve përparim. Sot FIXMAN profesionale Tools është një kompani globale me një të qëndrueshme të markave që është zili e mjet botës.

FIXMAN produkteve të nxehtë

  Arritje të reja

   • facebook
   • Cicëroj
   • YouTube
   • LinkedIn