FIXMAN utama produk runtuyan

Ngenalkeun urang.

Dina 1995, Ningbo JJTools Company didirikan ku Bapak Jiang Gang Bao, kalawan ambisius pikeun ngawangun china 'sorangan kawentar dunya parabot Hand brand, Anjeunna dipaténkeun gagasan anyar sarta disebut FIXMAN.

Ieu awal naon anu jadi pamingpin industri alat Cina.

strategi ieu tumuwuh ngaliwatan acquisition sarta inovasi geus kabuktian kalayan hiji sajarah unparalleled produk narabas. Dinten FIXMAN Pakakas profésional nyaéta parusahaan global sareng stabil tina merek anu teh dengki ti dunya alat.

FIXMAN panas produk

  • FIXMAN panas produk
  • Arrivals anyar
  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • LinkedIn